Ny blogg med nye prosjekter

Balls of yarn for knitting
Licensed from: LMykola / yayimages.com

Nå var det vel på tide å få skiftet over fra blogspot til denne nye bloggen, jeg er spent å se hvordan dette vil fungere og håper at dette blir bra. Jeg har nå manuelt måtte legge ut poster fra gamlebloggen over hit, pga at dette ikke kunne gjøres automatisk. Jeg har jobbet som en hund de siste dagene med å få lagt inn det jeg skulle ha inn i denne bloggen. Så beklager,  så mye til dere som kanskje har blitt “spammet” med mye gammelt innhold. Men jeg ville ha med meg alle oppskriftene hit + de videoene jeg hadde laget. Fra den gamle bloggen, har ikke lagt inn noen gratisoppskrifter her ennå men de finner du inne på min gruppe på facebook.

Her inne vil jeg fortsette å legge ut oppskrifter som jeg lager, og annet kreativt kos jeg holder på med. Selvfølgelig vil dette komme i et normalt tempo. 🙂

Det vriker kjempebra og få flyttet til denne nye uutforkede plattformen, ser ut som det vil bli litt enklere å få blogget herifra. Den gamle bloggen blir liggende en liten stund til før den skal stenges så om du ønsker å følge meg videre her så blir jeg kjempeglad for det.

Det kommer til å bli mye strikkeoppskrifter og strikkerelaterte ting som skal blogges om her, ja jeg er allerede i gang med litt nytt så følg med.

Da ønsker jeg alle en alletiders dag.

0 kommentarer

Siste innlegg