PolarDrøm

Så ble tovavottene PolarDrøm lansert, dette er votter en strikker i Fritidsgarnet fra Sandnes og tover i maskin. Vottene er flotte som gaver til et par en enslig eller for den saks skyld til deg selv. De blir helt sikkert også flotte i andre farger enn de som er teststrikket her. Kan også tenke med at de kan bli flotte i samme farge bare med ulike nyanser.

Oppskriften er Norsk og har diagrammer med forklarende tekster og de er laget i 2 størrelser men her kan en lett gjøre de både større og mindre om en ønsker. Oppskriften er kjappstrikka, enkel å følge, og passer like godt for nybegynnere som viderekomne.

Oppskriften kan kjøpes Fra min nettbutikk, Ravelry og Strikkoteket

 

#strikk #strikking #knit #knitting #strikkeoppskrift #strikkemønster #håndarbeid #tovatøfler #tovavotter #strikkeblogg #strikkeblogger #høst #blogg #handmade #håndstrikka #mote #vinter #mandag #tirsdag #onsdag #torsdag #fredag #lørdag #søndag #januar #februar #mars #april #mai #juni #juli #august #september #oktober #november #desember #jul #påske #vinter #hverdag #tovavotter #strikkebea #beasstrikkedesign #toving

0 kommentarer

Siste innlegg