Nei en trenger jo ikke gå en runde til …

Ja nå er det aldeles rett før jeg har hodet mitt på plass her igjen, takket være flotte tilbakemeldinger, oppfordringer, og masse utrolig flotte folk der ute. Nei det er ikke bare bare å få HELT STRIKKESPERRE å akkkurat nå foran julen. Jeg som hadde såååå mange gode ideer – mange er borte, noen er igjen heldigvis har jeg laget skisser på de fleste så det kommer nok når årstiden er der.

Etter en ukes stillhet så greide jeg komme over det jeg trodde skulle være lengre stillhet fra meg. Ja jeg er helt ærlig og tør å dele dette.. Jeg turde ta opp skuffen! Ja jeg har en skuff under tastaturet her på skrivebordet, så i dag her under tastaturet, så gløttet jeg ned på de små skissenene, lappene lå der alle sammen i en diger bunke, garnet glaner bare dumt på meg hver gang jeg er i boden der det ropes “så dum du er nå da, jeg vil ut i stua og på pinner”, og så kommer alle nøstene og roper – strikk meg, strikk rosa, strikk brunt strikk, rødt, eller grønt.. ååå ja jeg vil også toves.. Nei det er faktisk ingen av nøstene som lar meg være i fred, ja de ligger der og venter og lader opp, til hva? ja det får faktisk tiden vise. En strikke pause har jeg hatt og den er nok der litt ennå, men kommer nok med et eller annet snart….

Jeg må skryte litt av jentene inne i gruppa mi, ja de må jeg virkleig skryte av! For de er jommen kjempe flotte, flinke strikkere, de har begynt å dele bilder at det de strikker, og det setter jeg veldig stor pris på. F.eks Taigavottene som jeg selv liker veldig godt og er forsåvidt veldig enkle å strikke. Jeg blir veldig glad av å se at folk vil strikke disse, og koser seg. Som jeg alltid har sagt så er det som regel det aller enkleste det som blir det fineste – det kommer jo an på hvilket garn en bruket og slikt i forhold til tovingen. Ja jeg er veldig glad jeg laget denne oppskriften, og jeg tror jeg tegnet noe lignende når jeg var maaange år yngere. For da tengnet jeg myyye og hver dag. Nei dette blir vel for mye lesning nå for mange, uinteressant for andre, og for noen interessant.

Jeg skiver også til deg som har kjøpt omtrent alle oppskirftene jeg har laget at — Nei jeg slutter ikke… dette er min lidenskap og den slutter jo aldri..

Mønstene jeg lager blir laget i sanntid, dvs at de lages og publiseres fortløpende,  ganske hurtig, så du slipper sitte å vente på enorme mengder med oppskrifet, her kan du handle en og en og ikke en hel bok som kanskje du bare vil strikke et palgg fra. Som normalt har jeg jo flere oppskrifter pr. mnd.. gjennom hele året, jeg er uavhengig av andre og gjør dette for gøy og interesse for materialer innen ull og farger. So hang on….  Er du interessert i å følge meg på fb ligger jeg her

#strikk #strikking #knit #knitting #strikkeoppskrift #strikkemønster #strikketips #håndarbeid #tovatøfler #tovavotter #strikkeblogg #strikkeblogger #høst #blogg #handmade #håndstrikka #mote #vinter #mandag #tirsdag #onsdag #torsdag #fredag #lørdag #søndag #januar #februar #mars #april #mai #juni #juli #august #september #oktober #november #desember #jul #påske #vinter #hverdag #tovavotter #strikkebea #beasstrikkedesign #toving #DIY

0 kommentarer

Siste innlegg