Nybutikken åpnet over 100 strikkeoppskrifter

Endelig har jeg fått åpnet nettbutikken for å selge strikkeoppskrifter gjennom. Det har vært stor pågang med dere som har handlet med VIPPS, og jeg har funnet ut at dette tar for lang tid som jeg kunne brukt til å lage design og å strikke. Jeg laget denne for at dere skulle få en plass å handle oppskriftene mine fra på en enkel og grei måte. Jeg har også lagt inn en chat-knapp som du finner nederst, om du har spørsmål så kan du spørre via denne, da blir du koblet direkte til din messenger og vi kan chatte gjennom facebook.

Så nå har dere 3 muligheter når dere handler. Min nettbutikkRavelry Strikkoteket

 

NAVIGERING I NETTBUTIKKEN

Når du besøker butikken finner du oversikt over alle mønstrene som er i salg nå ved å klikke på knappen Produkter øverst i menyen. Når du kommer inn til oversikten finnes det også en sidemeny i ulike kategorer.

 

BETALING

Når du handler får du 2 alternativer til betalingen.

1. Betale med ditt bankkort

2. Betale via Paypal

 

OPPSKRIFTEN

Etter et kjøp kommer oppskriften med det samme og direkte til din epost du brukte når du handlet, og du kan laste den ned og lagre den til din maskin.

 

 

 

#strikk #strikking #knit #knitting #strikkeoppskrift #strikkemønster #strikketips #håndarbeid #tovatøfler #tovavotter #strikkeblogg #strikkeblogger #høst #blogg #handmade #håndstrikka #mote #vinter #mandag #tirsdag #onsdag #torsdag #fredag #lørdag #søndag #januar #februar #mars #april #mai #juni #juli #august #september #oktober #november #desember #jul #påske #vinter #hverdag #tovavotter #strikkebea #beasstrikkedesign #toving #DIY

6 kommentarer

Siste innlegg